Oglinda Magica

OGLINDA FOTO MAGICA este cel mai recent MUST HAVE la nunti,botezuri,petreceri si evenimente fiind ultima inventie in materie de creat „Amintiri haioase!”
Tehnologia inovativa si designul spectaculos sunt inglobate in spatele unei oglinzi, care va atrage toate privirile invitatilor tai.
Va puteti admira din cap pana in picioare si dupa ce va aranjati tinuta, puteti face cele mai traznite fotografii.
Diferit fata de cabinele foto clasice este ca invitatii pot lasa mesaje scrise, pot pune emoticoane haioase imediat ce poza a fost facuta si asta cu degetul direct pe oglinda foto, oglinda fiind cu touchscreen. Adica da, semneaza pe oglinda si apare intr-un colt pe fotografia printata!
Sesiunile de fotografii sunt condimentate cu multe animatii haioase, acest lucru amplificand zambetul protagonistilor din fata oglinzii. 

oglinda foto magica 12 magicaleventscorner.ro
ogilnda foto magica 2 magicaleventscorner.ro

OGLINDA FOTO MAGICA poate fi insotita de fundal, spatiul necesar fiind de 2,3m x 2,5m sau pentru spatiile mici aceasta poate fi amplasata cu fata la salonul restaurantului ocupand doar 1 x 1m plus masa de recuzita. Langa oglinda veti regasi o masa bogata cu peste 60 piese de recuzita, props-uri, palarii, ochelari supradimensionati, masti de carnaval, bentite haioase, peruci si nu numai.
OGLINDA FOTO MAGICA veti primi fotografii printate portrait (in picioare) in formatul clasic de 10x15cm sau in formatul deja celebru, strip 5x15cm. Sesiunile pot contine de la 1 la 5 poze cu grafica personalizata
Pe scut, o oglinda interactiva, cu touch screen si animatii haioase care iti adauga efectul de „Party memorabil!”

De ce sa alegi magic mirror?

-Designul special, tip oglinda se potriveste perfect in orice sala de evenimente;

-Ofera momente unice si distractie garantata;

-Usor de folosit datorita monitorului cu touchscreen;

-Detinem o gama larga de accesorii haioase (masti, palarii, ochelari, props-uri,peruci etc.);

-Invitatii printeaza un numar nelimitat de poze;

-Fotograile sunt personalizate cu designul dorit si cu logo-ul evenimntului, pe un fundal la alegere, iar formatul acestora poate sa fie 1×10/15 sau 2×5/15;

-Toate fotografiile au magnet pe spatele pozelor;

-Upload Facebook sau eMail;

-Unu sau doi operatori pe toata perioada evenimentului;

GALERIE

VIDEO

ASIGURAM AMINTIRI DE NEUITAT!

Pentru orice pachet de ore ales de dumneavoastra primiti BONUS la semnarea contractului Guestbook-ul (un album foto unde invitatii pot scrie o amintire, langa o poza atasata la eveniment) !

OFERTE OGLINDA MAGICA

1 Ora - 300 lei

2 Ore - 550 lei

4 Ore - 1000 lei

6 Ore - 1400 lei

Tot evenimentul - 1600 lei